Altele

Program de Stagiu Profesional în SUA

Consiliile Americane pentru Învăţămînt Internaţional din Moldova anunță deschiderea concursului pentru selecția finaliștilor în cadrul Programului Professional Fellows (Programul de Stagiu Profesional în SUA), runda 6 septembrie – 5 noiembrie 2018.

Stagii de practică în domeniul IT în Germania

Studenții Facultății Informatică, Inginerie și Design pot beneficia de stagii de practică în domeniul IT la o companie germană. Practicanții IAW au șansa de a-și aplica cunoștințele teoretice dobândite pe parcusul anilor de studii în procese tehnologice concrete și de a se forma ca profesioniști în domenii, ce solicită specialiști, fapt ce le asigură o poziție de monopol și le creează o serie de avantaje pe piața muncii. Absolvenții stagiilor de practică devin angajații acelorași companii germane după finalizarea perioadelor de practică, ceea ce presupune locuri de muncă asigurate și bine remunerate în echipe de lucru multiculturale.

Call for applications for Study of the U.S. Institutes

Study of the U.S. Institutes (SUSIs) for Scholars are intensive post-graduate level academic programs with integrated study tours whose purpose is to provide foreign university faculty and other scholars the opportunity to deepen their understanding of U.S.

Stagii de practică la PNUD Moldova

Studenții cu performanțe remarcabile vor beneficia de stagii de practică neremunerate în cadrul oficiului PNUD Moldova, unde se vor familiariza cu politicile de dezvoltare ale acestei agenții ONU. Stagiile vor începe din 1 ianuarie 2016 și vor dura de la șase săptămâni - până la șase luni și se vor axa pe următoarele tematici:

Stagii profesional în strainatate pentru studenți francofoni

Agentia universitara a Francofoniei invita studentii sa aplice la bursele de stagiu profesional în strainatate, în organizatii în care se foloseste limba franceza ca limba de lucru. Stagiile au o durata de 1-3 luni si se vor desfasura între martie si decembrie 2016. Stagiarii vor primi o bursa (570€-810€, în functie de tara), transportul si asigurare de sanatate.

Internship at the British International School

The British International School provides outstanding English language education to groups of students and individuals. We offer School Trips, Study Holidays and Integration Programs for groups of students in secondary schools in London, Edinburgh and New York during the school year and a selection of unique courses which include General, Business and Exam Preparation courses.

U.S. Summer Work and Travel Program 2015

Summer Work and Travel (SWT) is a unique program for university students where they spend their summer vacation in the United States working and experiencing American culture.

Despre stagii.gov.md

Programul de stagii ofera posibilitatea tinerilor din diaspora moldovenească să cunoască cum funcționează instituțiile publice şi private din Republica Moldova, oportunitatea de a aplica cunoștințele şi abilitățile obținute peste hotare şi de a veni cu noi abordări şi bune practici relevante pentru consolidarea capacităților instituțiilor. De asemenea, programul îşi propune să stimuleze interesul participanților față de ţara de origine și de a-i cointeresa să ia parte şi să contribuie la dezvoltarea ţării.