Altele

Eastern Partnership Networking Forum

Joint project between 21 faculties from universities in Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, Republic of Moldova, Ukraine and the Europa-Institut within the framework of the program “Strengthening cooperation with civil society in Eastern Partnership countries and Russia” offered by the German Federal Foreign Office.

Modernization of academic library services in Moldova”, Project number CPEA-2015/10014. Project period: 2016-2019

Proiect internaţional „Modernizarea serviciilor bibliotecilor universitare din Moldova” CPEA-2015/10014, finanțat de Programul Norvegian de Cooperare cu Eurasia în domeniul învăţământului superior, realizat în parteneriat între 18 biblioteci universitare din Republica Moldova, Universitatea din Bergen, Norvegia şi Universitatea Transilvania din Brașov, România.

Erasmus Mundus

Erasmus Mundus este un program de cooperare și mobilitate universitară, care își propune să promoveze învatamantul superior european și comunicarea interculturală la nivel mondial.

Marea Neagră – unitate și diversitate în antichitatea romană

Din iunie 2013 ULIM este partener în cadrul proiectului Marea Neagră – unitate și diversitate în antichitatea romană, un proiect de 24 luni, administrat de Consiliul Județean Tulcea, în calitate de aplicant și beneficiar. Proiectul este cofinanțat prin Instrumentul European de Vecinătate și Parteneriat prin Programul Operațional Comun „Bazinul Marii Negre 2007-2013”.