Anunțuri

Erasmus+ Information Day pentru UNIVERSITATILE din Moldova

Oficiul Național Erasmus+ (NEO) în Moldova va invită Joi, 26 octombrie 2017, începând cu ora 10.30, la “Information Day Erasmus+” – sesiunea de informare cu privire la lansarea Apelului de propuneri pentru Proiecte 2018. Evenimentul este dedicat cadrelor universitare din instituțiile de învatamânt superior din Republica Moldova, interesate de oportunitățile oferite de Programul Erasmus+.

Selecție pentru bursele de studiu ERASMUS+, pentru anul universitar 2017-2018 (semestrul II)

ULIM organizează selecția studenților care vor beneficia de burse Erasmus+ de studio, în anul universitar 2017-2018 (semestrul II). Prin intermediul Programului Erasmus+, studenții selectați pot studia un semestru la una dintre universitățile partenere din Europa.
A se vedea destinațiile oferite.

Concurs foto „What is plus in my Erasmus+ Youth mobility Experience”

ERASMUS+ Youth Info Centru în Moldova provoacă tinerii și lucrătorii de tineret care au participat la oportunităţile oferite de programul Erasmus+: Youth in Action, să participe la concursul de fotografii întitulat „What is plus in my Erasmus+ Youth mobility Experience”. Acest concurs își dorește să ilustreze impactul componentei de tineret a programului Erasmus plus asupra tinerilor şi lucrătorilor de tineret din Republica Moldova.

Erasmus Student Work Placement in Spain

Application deadline July 30, 2017

Apel deschis pentru înaintarea propunerilor de proiect privind consolidarea capacităților

Proiectele de consolidare a capacităților sunt proiecte de cooperare transnațională bazate pe parteneriate multilaterale în special între instituțiile de învățământ superior din țările participante la program și din țările partenere eligibile. Aceste proiecte pot implica, de asemenea, parteneri din afara mediului academic pentru a întări legăturile cu societatea și cu mediul de afaceri și pentru a consolida impactul sistemic al proiectelor.

Mobilități de formare în Spania cu finanțare UE pentru personalul non-academic ULIM

ULIM organizează selecția cadrelor non-academice care vor beneficia de burse Erasmus+ în scop de formare, pentru o perioadă de o săptămână, în anul universitar 2016-2017 (semestrul II) la Universitatea Cadiz din Spania.

Selecție pentru bursele de studiu ERASMUS+, pentru anul universitar 2016-2017 (semestrul II)

ULIM organizează selecția studenților care vor beneficia de burse Erasmus+ de studio, în anul universitar 2016-2017 (semestrul II). Prin intermediul Programului Erasmus+, studenții selectați pot studia un semestru la una dintre universitățile partenere din Europa.

Oportunități ERASMUS+ în Franța pentru anul universitar 2016-2017
Université de Valenciennes et du Hainaut-Cambraisis

Université de Valenciennes et du Hainaut-Cambraisis anunță recrutarea candidaturilor pentru studii de licență de științe umaniste și masterat de studii culturale, pentru semestrul din toamna anului academic 2016-2017. Tinerii pot aplica în cadrul Programului ERASMUS + și Acordului interinstituțional între instituția franceză cu ULIM. Data limită anunțată pentru aplicare este 15 iunie 2016.