Centrul de Cultură și Limbă Coreeană “Se Jong” îți propune să petreci o vară în stil coreean aflîndu-te chiar în țara ta.

Deci scapă de plictiseala din timpul verii înscriindu-te la Cursurile Gratuite de Coreeană și IT (Tehnologii Informaționale). Cursurile sunt îmbinate cu diferite activități care nu-ți vor permite să te plictisești. Cursurile vor fi predate în limba engleză de voluntarii (NIA) a Coreei de Sud ce vor sosi în Republica Moldova în nr de 4 persoane și vor fi gata să începă activitatea pe data de 2 Iulie 2014 desfășurînd-o pînă pe data de 30 Iulie 2014.

Mai jos vă anexez un tabel în care va fi indicat programul zilnic de activitate a zilelor Luni-Vineri.

Tabelul Orarului

 

Coreeană

IT

900 – 1200

Grupa începătoare

Grupa Intermediară

1200 – 1400

Prînzul

Prînzul

1400 – 1700

Grupa Intermediară

Grupa începătoare

 

Coreeană grupa începătoare: din această grupă vor face parte acele persoane care cunosc doar alfabetul și cele care nu au mai studiat coreeana în trecut.

Coreeană grupa intermediară: din aceasta grupă vor face parte persoanele care cunosc mai mult decît alfabetul.

IT grupa începătoare: aici va fi predat pachetul de programe Microsoft Office (word, Powerpoint, Excel și alte programe din acest pachet.)  Photoshop CS..., ect.

IT grupa intermediară: pentru această grupă se oferă spre studiu programele C++, javascript, Html. Posibil să se mai includă și alte programe, totul va depinde de sîrguința grupei.

Fiecare își analizează agenda zilnică și decide ce dorește să studieze în această vară.

Cursurile se vor desfășura în incinta Universității Libere Internaționale din Moldova (ULIM) str. V. Pîrcalab 52, et. 4 Aula 427.

Vă puteți înscrie la numerele de telefon: 069763784 Strungaru Valeria, 068931122 Ratoi Elena .

Atenție! Pe data de 2.07.2014 la ora 10:00 fiecare doritor este invitat la ULIM  la deschiderea acestei școli de vară și totodată cei care nu au reușit să se înscrie la aceaste cursuri o vor putea face în aceiași zi.

Vă așteptăm!

Cu respect administrația CCLC