Burse de plasament în Grecia

Compania Rhodesnow este specializata în recrutarea studenților internaționali pentru amplasarea acestora în câmpul muncii/practică în Rodos, Grecia. Compania este deja al treilea an, cea mai mare agenție de recrutare din Grecia reușind să plaseze în anul 2013 - 300 elevi printre cele mai bune companii și hoteluri din Rhodes. În prezent, aceasta are două birouri în Rodos și în Vilnius iar în noiembrie vor deschide un nou birou în Varșovia, Polonia.

Domeniul de activitate al companiei este recrutarea studenților care doresc să-și petreacă vara în străinătate având parte de o practică internațională.

Studenții sunt angajați nu doar în sectorul servicii de deservire dar ocupă  poziții ca fizioterapeuți, traducători, specialiști IT, etc. Salariul lunar, în dependență de experiența în domeniu, competențe lingvistice și profesionalism, constituie aproximativ 300-500 Euro.

Mai multe detalii vedeți în prezentările companiei cât și în materialele promoționale de mai jos.

Pentru a afla mai multe detalii, vă rugăm să vă adresați la Dl. Sali Nicolai, Șef al Departamentului Parteneriat, Consiliere și Formare Continuă, în cab. 420, etajul IV, sau la adresa de

E-mail: [email protected]