Expoziție și conferință științifică la ULIM

Universitatea Liberă Internațională din Moldova organizează deschiderea oficială a expoziției itinerante “Arta și civilizația romană – un limbaj comun de antichitate” și a conferinței științifice „Izvoarele istoriei Pontului Euxin în epoca romană”.

Acțiunile  fac  parte din proiectul „Marea Neagră – unitate și diversitate în epoca romană”, implementat de către Consiliul Județean Tulcea (prin Programul Operațional Comun Bazinul Mării Negre) în cooperare cu Universitatea Liberă Internațională din Moldova, Administrația Provincială Sinop (Turcia), Muzeul de Arheologie din Batumi (Georgia), Muzeul Regional de Istorie din Varna (Bulgaria), Muzeul de Arheologie din Thessaloniki (Grecia), Filiala din Crimeea a Institutului de Arheologie din Simferopol și Universitatea din Crimeea pentru Studii Umanistice din Yalta (Ucraina) în calitate de parteneri în proiect. 

Evenimentele se vor desfășura în incinta Universității Libere Internaționale din Moldova pe parcursul a trei zile, în perioada 20-22 mai 2014. Expoziția itinerantă va fi lansată la 20 mai, orele 15.00.