Cursuri de limbi străine

ULIM anunță înscrierea la cursurile gratuite de limbă poloneză pentru anul academic 2018-2019.

Profesorul Stanislaw Zelek va ține cursurile de limbă poloneză în anul academic 2018-2019, organizate la ULIM în baza acordului de colaborare cu Ambasada Republicii Polone în Republica Moldova.

ULIM anunță înscrierea la cursurile gratuite de limbă turcă pentru anul academic 2018-2019.

Dna Hülya Küçükoğlu, dr. în filologie, prof.univ, la Universitatea Hacettepe din Ankara, Turcia, va ține cursurile de limbă turcă în anul academic 2018-2019, organizate la ULIM în baza acordului de colaborare cu Ambasada Republicii Turcia în Republica Moldova.

ULIM anunță înscrierea la cursurile gratuite de limbă poloneză și turcă

ULIM anunță înscrierea la cursurile gratuite de limbă poloneză și turcă pentru anul academic 2017-2018. Profesorul Stanislaw Zelek va preda limba poloneză celor cu nivel începător, intermediar și avansat de cunoaștere a limbii. Anul acesta, profesor de limbă turcă a fost desemnat Dr. Hulya Kucukoglu.

Cursuri gratuite de limbă coreeană

Centrul de Limba și Cultura Coreeană ”Se Jong” din cadrul ULIM organizează noi înscrieri la cursurile de limba și cultura coreeană, pentru grupe de începători, intermediari și avansați.Prima întâlnire a celor interesați va avea loc pe 7 septembrie, la ora 17.30, et. 4, Mediateca, în cadrul căreia veți afla detalii cu privire la organizarea lecțiilor. Telefon de contact: 0675-50085.

Cursuri gratuite de limba maghiară

Se anunță înscrierea la cursuri gratuite de limba maghiară, predate de Maria Cservak, studentă masterandă în cadrul Facultății de Filologie a Universității din Debrecen, originară din Ungaria. Tânăra profesoară a acumulat experiența predării la Institutul Maghiar ”Balassi” din Moscova și se află în program de mobilitate, în scop de studii, la ULIM, ca bursieră ”Erasmus+”.

Noi cursuri de limba și cultura coreeană

Centrul de Limba și Cultura Coreeană ”Se Jong” din cadrul ULIM organizează noi înscrieri la cursurile de limba și cultura coreeană, pentru grupe de începători, intermediari și avansați. Prima întâlnire a celor interesați va avea loc pe 2 februarie, la ora 17.30, et. 4, în sala 429, în cadrul căreia veți afla detalii cu privire la organizarea lecțiilor. Telefon de contact: 0675-50085.

ULIM, spațiu propice de învățare a limbii lui Shopin Cursuri gratuite de poloneză

Experiența poloneză în ceea ce privește integrarea europeană, a unui stat prieten fost socialist, care nu s-a confruntat cu recesiunea economică din anii trecuți spre deosebire de țările UE, este una extrem de valoroasă pentru R. Moldova. De aceea, relațiile bilaterale dintre țările noastre sunt în permanentă ascensiune în context politic și economic. Acestea necesită un număr tot mai mare de specialiști cunoscători ai limbii poloneze. Studierea acestei limbi străine, la ULIM, a devenit o tradiție.

Cursuri gratuite de limba turcă

Se anunță o nouă sesiune de înscriere la cursurile gratuite de limba turcă ținute de profesorul Huseyin Bulent Oksay, originar din Turcia, care își desfășoara activitatea didactică la ULIM începând cu anul academic curent, în cadrul lectoratului finanțat de către Guvernul Republicii Turcia.

Cursuri gratuite de limba poloneză ținute de profesorul Kurp Iaroslaw

Se anunță o nouă sesiune de înscriere la cursurile gratuite de limba poloneză ținute de profesorul Kurp Iaroslaw, originar din Polonia, care predă limba poloneză ca curs facultativ la l ULIM începând cu anul academic 2010-2011 pînă în prezent, în cadrul lectoratului polonez finanțat de către Ministerul Științei și Învățământului Superior al Republicii Polone.