E. S. Muhammad Amhar Azeth, Ambasadorul Republicii Indonezia la București în vizită la ULIM

La 24 ianuarie curent, la ULIM s-a aflat în vizită de documentare E. S. Muhammad Amhar Azeth, Ambasadorul Republicii Indonezia la București, care a purtat discuții cu rectorul conf. univ. dr. Ilian Galben și membrii echipei manageriale prof. univ. dr. hab. Elena Prus, prorector pentru Cercetare Științifică și Studii Doctorale și conf. univ. dr. Alexandru Cauia, prorector pentru Strategie Academică și Programe de Studii.

În cadrul panelului de discuții oficialul a aflat mai multe informații despre programele de studii de la ULIM, despre prioritățile, startegiile, realizările și colaborările cu instituții de învățământ superior de peste hotare. Ambasadorul a manifestat disponibilitatea de a stabili direcții strategice de colaborare bilaterală cu universități de prestigiu din Indonezia. De asemenea, au fost puse în discuții subiecte ce țin de posibilitatea organizării unor manifestări științifice și activități de cercetare la care să participe cadre didactice din Indonezia și de la ULIM, de mobilitatea internațională pentru profesori și studenți în vederea consolidării dialogului interuniversitar.

E. S. Muhammad Amhar Azeth a fost invitat să facă un tur ghidat al instituției, fiindu-i prezentată Aula Indonezia, care a fost inaugurată în anul 2011 în contextul cooperării bilaterale dintre ULIM și Ambasada Republicii Indonezia.

Serviciul de Presă, ULIM