Foreign Language Program

Cursuri gratuite de limbă turcă

Se anunță o nouă sesiune de înscriere la cursurile gratuite de limba turcă ținute de profesorul Huseyin Bulent Oksay, originar din Turcia, care își desfășoara activitatea didactică la ULIM începând cu anul academic curent, în cadrul lectoratului finanțat de către Guvernul Republicii Turcia.

Cursuri gratuite de limba poloneză ținute de profesorul Kurp Iaroslaw

Se anunță o nouă sesiune de înscriere la cursurile gratuite de limba poloneză ținute de profesorul Kurp Iaroslaw, originar din Polonia, care predă limba poloneză ca curs facultativ la l ULIM începând cu anul academic 2010-2011 pînă în prezent, în cadrul lectoratului polonez finanțat de către Ministerul Științei și Învățământului Superior al Republicii Polone.

German Language – Culture – Literature

The summer intensive course “German Language – Culture – Literature” taking place from 13. July to 2. August. The application deadline is on 23. May 2014.

Centrul de Cultură și Limbă Coreeană “Se Jong” îți propune să petreci o vară în stil coreean aflîndu-te chiar în țara ta.

Deci scapă de plictiseala din timpul verii înscriindu-te la Cursurile Gratuite de Coreeană și IT (Tehnologii Informaționale). Cursurile sunt îmbinate cu diferite activități care nu-ți vor permite să te plictisești. Cursurile vor fi predate în limba engleză de voluntarii (NIA) a Coreei de Sud ce vor sosi în Republica Moldova în nr de 4 persoane și vor fi gata să începă activitatea pe data de 2 Iulie 2014 desfășurînd-o pînă pe data de 30 Iulie 2014.

Concursul de înscriere la cursurile gratuite de limbi străine pentru anul academic 2014-2015

- Poloneza;
- Turcă;
- Coreeana;
- Chineza*.
*Cursurile de limbă chineză sunt contra plată.
Pentru mai multe detalii puteţi contacta „Institutul Confucius” ULIM, tel. 022 221524.