Interviu la CNN cu dj-ul moldovean Andrei Rață, student ULIM

Jurnaliștii de la postul de televiziune CNN au realizat un reportaj despre festivalul de muzică electronică „Tomorrowland”. Dj-ul moldovean, Andrei Rață (numele de scenă Andrew Rayel), este unul din personajele principale ale materialului realizat de CNN, informează UNIMEDIA.

„Uneori mă gândesc cu ce piesă voi începe sau cu care voi finisa evoluția mea pe scena festivalului. Uneori mixez o piesă liniștită și simt cum publicul își dorește o piesă mai ritmată. În acel moment, schimb piesa”, a declarat moldoveanul pentru CNN.

„În zilele noastre fiecare dj este un producător și fiecare producător este un dj. Nu vei impresiona pe nimeni cu capacitățile tale de a mixa. Fiecare dj trebuie să fie unic și să aibă un look original. Încă nu mi-am creat stilul meu. Oricum, încerc să creez ceva special. Dacă ești dj, atunci vei fi un dj pentru totdeauna”, a mai precizat Andrei.

Tânărul a recunoscut că niciodată nu s-ar fi gândit că „fiind un băiat modest de la Călărași” va ajunge să evolueze pe cele mai mari scene ale lumii. „Am visat să mixez alături de cei mai mari dj din lume și acum visul meu a devenit realitate”, a conchis dj-ul.

Vizionați reportajul realizat de CNN AICI