Invitație la cea de-a 30-a aniversare a Programului Erasmus+

În contextul celei de-a 30-a aniversări a Programului Erasmus+, Oficiul Național Erasmus+ din Moldova și Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova vor organiza un eveniment care va prezenta oportunitățile și va celebra realizările acestui program în domeniul învățământului superior din Moldova.

Cu această ocazie, Oficiul Erasmus+ are onoarea să Vă invite la evenimentul „ERASMUS+ o poveste de 30 ani”, care va avea loc pe data de 18 mai 2017, începând cu ora 15.00, în incinta Palatului Republicii, str. Maria Ciubotaru 16.
De-a lungul anilor Programul Erasmus+ a avut un impact major asupra dezvoltării învățământului superior din Republica Moldova prin proiectele Tempus, Erasmus Mundus, Jean Monnet, proiecte de Consolidare a Capacităților universităților, proiecte de Mobilitate Academică Internațională.

Evenimentul va reuni circa 300 reprezentanți ai tuturor instituțiilor de învățământ superior din Moldova – studenți, cadre universitare și de conducere, beneficiari ai Programului Erasmus+ la diferite etape.

Vă rugăm să vă înregistrați pentru participare la eveniment accesând formuarul https://goo.gl/qXrtu0, până la data de 10 mai 2017.

Totodată, ținem să menționăm că Oficiul Național Erasmus+ din Moldova a dat start unui concurs online pentru studenții și profesorii care au beneficiat de o mobilitate academică internațională. Astfel ne propunem să ilustrăm impactul programului asupra învățământului superior din Moldova. Din acest motiv, vă îndemnăm cu drag să participați. Detaliile despre premii și regulamentul concursului pot fi accesate https://goo.gl/NSP3kK.

Agenda evenimentului o găsiți atașată.