Mobilitate academică internațională Erasmus+ la ULIM

În perioada 24-28 iunie 2019, la ULIM, s-a aflat în mobilitate academică internațională (formare), susținută de programul Erasmus+, Dr. Jose Domingo Portero Lameiro, de la instituția parteneră, Unviersitatea Cadiz din Spania.

Pe parcursul celor cinci zile, acesta a participat la sesiuni și întruniri de lucru cu personalul administrativ și didactic, care s-au axat atât pe schimbul de experiență și împărtășirea bunelor practici, cât și pe noile perspective de cooperare inter-universitară.
Colegul din Spania a mai participat, de asemenea, la o discuție cu profesorii Facultății Științe Economice, fiind identificate unele oportunități de colaborare reciprocă la nivelul facultăților. 
În context, amintim că în anul academic 2018-2019, trei cadre didactice de la ULIM au beneficiat de mobilitate academică în scop de predare și formare la Universitatea Cadiz. De asemenea, șase studenți de la ULIM s-au aflat în program de mobilitate în scop de studiu timp de un semestru la aceeași instituție, în baza programului Erasmus+.