News

Concurs foto „What is plus in my Erasmus+ Youth mobility Experience”

ERASMUS+ Youth Info Centru în Moldova provoacă tinerii și lucrătorii de tineret care au participat la oportunităţile oferite de programul Erasmus+: Youth in Action, să participe la concursul de fotografii întitulat „What is plus in my Erasmus+ Youth mobility Experience”. Acest concurs își dorește să ilustreze impactul componentei de tineret a programului Erasmus plus asupra tinerilor şi lucrătorilor de tineret din Republica Moldova.

RECRUTARE PENTRU MOBILITATE:
PROGRAMUL ERASMUS +

Universitatea Liberă Internațională din Moldova este unul dintre partenerii proiectului de mobilitate pentru anul de studii 2015-2016, gestionat de către Universitatea Catolică Ioan Paul II din Lublin în cadrul Programului Erasmus +, Acțiunea-cheie 1 (Mobilitatea persoanelor în scop educațional).

RECRUTARE PENTRU MOBILITATE:
PROGRAMUL ERASMUS +

Universitatea Liberă Internațională din Moldova este unul dintre partenerii proiectului de mobilitate pentru anul de studii 2015-2016, gestionat de către Universitatea "Danubius" din Galați, România, în cadrul Programului Erasmus +, Acțiunea-cheie 1 (Mobilitatea persoanelor în scop educațional).