Noutăți

E. S. Dereck J. Hogan, Ambasador al SUA în RM a efectuat o vizită la ULIM

În data de 23 aprilie curent, la ULIM s-a aflat în vizită de curtoazie E. S. Dereck J. Hogan, Ambasador al SUA în RM, însoțit de Aaron Honn, Prim Secretar pentru cultură și presă și de Jed Wolfington, atașat cultural.
23.04.2019Mai mult →

Noi deschideri academice în cooperarea dintre ULIM și Universitatea Afyon Kocatepe din Turcia

În perioada 14-19 aprilie 2019, un grup format din personal academic și administrativ al ULIM, în frunte cu prorectorul pentru relații internaționale, Valentina Ciumacenco, dr.conf.univ., s-au aflat în mobilitate academică la instituția parteneră, Universitatea Afyon Kocatepe din Turcia (AKU).
22.04.2019Mai mult →

E. S. Lee Yang-Goo, Ambasador al Coreei de Sud în vizită la ULIM

La 18 aprilie curent, conducerea ULIM reprezentată de rectorul conf. univ. dr. Ilian Galben și de prorectorul pentru Cercetare Științifică și Studii Doctorale prof. univ. dr. hab. Elena Prus au avut o întrevedere cu E. S. Lee Yang-Goo, ambasador al Coreei de Sud cu reședinta la Kiev.
18.04.2019Mai mult →

Erasmus+ Alumni Crossroads!

Stimate beneficiar Erasmus, Cu prilejul a 25 de ani de implementare a Programului Erasmus în Republica Moldova și a celebrării Zilelor Europei avem plăcerea să te invităm vineri, 23 mai 2019, la un eveniment special Erasmus+ Alumni Crossroads!
12.04.2019Mai mult →

Universitatea Liberă Internaţională din Moldova organizează concurs pentru selectarea studenților care vor beneficia de burse Erasmus+ în semestrul I, anul academic 2019-2020

Prin intermediul Programului Erasmus+, studenții selectați pot studia un semestru la Université Polytechnique Hauts-de-France, Valenciennes, Franța.
10.04.2019Mai mult →

Study or Research in the USA!

The U.S. Embassy in Moldova is pleased to announce the annual competitions for the Fulbright Visiting Scholar Program, the Fulbright Faculty Development Program, the Fulbright Foreign Student Program and the Hubert H. Humphrey Fellowship Program for the 2020-2021 academic year.
08.04.2019Mai mult →

Cristina Baleyste, șefa Oficiului de Legătură NATO în Republica Moldova în vizită la ULIM

La 1 aprilie curent, în contextul zilelor de Autoguvernare Studențească la Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism (FRISPJ) și cu prilejul aniversării a 70 de ani de la fondarea NATO, șefa Oficiului de Legătură NATO în RM Cristina Baleyste a efectuat o vizită la ULIM, unde a avut o întrevedere cu prorectorul pentru Relații Internaționale conf. univ. dr. Valentina Ciumacenco și decanul FRISPJ dr. Viorica Țîcu.
01.04.2019Mai mult →

Reprezentanții ULIM în vizită de lucru la Universitatea „Andrei Șaguna” din Constanța

În perioada 25-29 martie 2019, conf.univ. dr. Valentina Ciumacenco, Prorector pentru Relații Internaționale și conf. univ. dr. Ludmila Coadă, Directorul Școlii Doctorale în Științe Umaniste, Politice și ale Comunicării, s-au aflat în vizită de documentare la Universitatea „Andrei Șaguna” din Constanța, România.
01.04.2019Mai mult →

Conferință publică susținută de E. S. Thanglura Darlong, Ambasador al Republicii India în Republica Moldova

La 27 martie curent, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii India în RM E. S. Thanglura Darlong a efectuat o vizită la ULIM însoțit de o delegație constituită din primul secretar al Ambasadei Republicii India în RM Bhaskar Bhatt; secretarul de stat pentru afaceri bilaterale și multilaterale al MAEIE al RM Tatiana Molcean; Abhay Kumar, reprezentant al mediului de afaceri.
27.03.2019Mai mult →

Ziua Limbii și Culturii Coreene celebrată la ULIM

În contextul Săptămânii de Autoguvernare Studențească la Facultatea de Litere, studenții și profesorii facultății în colaborare cu Centrul de Cultură și Limbă Coreeană „Se Jong ” din cadrul ULIM și cu Ambasada Republicii Coreea în Republica Moldova, cu reședința la Kiev au organizat activități dedicate Zilei Limbii și Culturii Coreene.
21.03.2019Mai mult →