Noutăți

ULIM își confirmă poziția de lider în domeniul învățământului superior din Republica Moldova

Pentru a patra oară consecutiv, Universitatea Liberă Internațională din Moldova a fost inclusă în clasamentul mondial al universităților U-Multirank-2018, ediția a V-a.
13.06.2018Mai mult →

Congresul Internațional Educațional al Limbii Coreene organizat la ULIM

Centrul de Cultură și Limbă Coreeană „Se Jong” din cadrul ULIM în parteneriat cu Ambasada Coreei de Sud la Kiev a organizat în perioada 7-9 iunie 2018, Congresul Internațional Educațional al Limbii Coreene.
11.06.2018Mai mult →

Directorul regional pentru Europa Centrală și Orientală a Agenției Universitare a Francofoniei Mohamed Ketata, în vizită la ULIM

La 28 mai 2018, la ULIM s-a aflat în vizită de lucru Directorul regional pentru Europa Centrală și Orientală a Agenției Universitare a Francofoniei Mohamed Ketata, însoțit de reprezentanta AUF pentru Moldova și Ucraina Roxana Țurcanu-Tolomey.
28.05.2018Mai mult →

Studenții de la ULIM au participat la un atelier de dezbateri dirijat de jurnalistul francez Pierre Archet

La data de 22 mai 2018, în cadrul proiectului MediaLab, Alianța Franceză din Moldova în colaborare cu Facultatea Litere din cadrul ULIM a organizat un atelier de dezbateri cu tema „Jurnalismul în fața provocărilor erei digitale și a fake news-urilor”. La acest atelier au participat interactiv cadrele didactice și studenții de la Litere, Drept și Jurnalism.
23.05.2018Mai mult →

La ULIM a fost organizat Colocviul Internațional „Interconexiunea paradigmelor și metodelor în studierea limbilor culturi”

În zilele de 10 și 11 mai 2018, Institutul de Cercetări Filologice şi Interculturale (ICFI), Facultatea de Litere din cadrul Universităţii Libere Internaţionale din Moldova în parteneriat cu Agenția Universitară a Francofoniei, Biroul Europei Centrale și Orientale și cu Ambasada Franței au organizat cea de-a XIII-a ediție a Colocviului Internaţional cu genericul Francopolyphonie cu tema „Interconexiunea paradigmelor și metodelor în studierea limbilor-culturi”.
15.05.2018Mai mult →

ULIM a organizat Ziua Ușilor Deschise

La data de 5 mai, anul curent, ULIM și-a deschis larg ușile pentru toți liceenii, dornici de a-și continua studiile la instituțiile de învățământ superior.
06.05.2018Mai mult →

Reprezentanții facultății Științe Sociale și ale Educației din cadrul ULIM au participat la Conferința Științifică Internațională LUMEN

Colaboratorii facultății Științe Sociale și ale Educației din cadrul ULIM au participat la Suceava, în perioada 26-29 aprilie, la cea de a 3-a ediție a Conferinței Științifice Internaționale cu genericul ”Dimensiuni etice și sociale în Administrația Publică și Drept” organizată anual de Asociația LUMEN cu diverși parteneri.
04.05.2018Mai mult →

Ambasadoarea Italiei în RM, Valeria BIAGIOTTI, în vizită la ULIM

La data de 27 aprilie 2018, E.S. Valeria BIAGIOTTI, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Italiene în Republica Moldova, a efectuat o vizită de documentare la Universitatea Liberă Internațională din Moldova.
27.04.2018Mai mult →

Andrian Candu, Președintele Parlamentului Republicii Moldova a ținut o lecție publică în fața studenților de la ULIM

La data de 25 aprilie, în Aula Magnifică din incinta ULIM, Dl Andrian Candu, Președintele Parlamentului Republicii Moldova a avut o întâlnire cu studenții noștri.
27.04.2018Mai mult →