Noutăți

Sedința cluster online „Promovarea și diseminarea proiectelor Erasmus+ în Republica Moldova”

Zilele Erasmus au rezultat în anul 2021 cu un record de 5600 evenimente organizate în 65 de țări din întreaga lume! În Republica Moldova, harta Zilelor Erasmus a înregistrat 5 evenimente, printre care ședința cluster online organizată de către Oficiul Național Erasmus+ la 15 octombrie. Tema evenimentului a fost ”Promovarea și diseminarea proiectelor Erasmus+ în Republica Moldova”, având ca scop să faciliteze schimbul de experiență, să prezinte bune practici și exemple de succes privind diseminarea proiectelor Erasmus+ și a rezultatelor acestora de către universitățile din țară.
19.10.2021Mai mult →

E.S. Kim Hyung-Tae, Ambasador al Republicii Coreea în Republica Moldova, cu reședința la Kiev în vizită la ULIM

Rectorul Universității Libere Internaționale din Moldova, Ilian Galben, dr., conf.univ. a avut vineri, 15 octombrie 2021, o întrevedere cu E.S. Dl. Kim Hyung-Tae, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Coreea în Republica Moldova, cu reședința la Kiev, care s-a aflat la Chișinău, în legătură cu participarea la ceremonia oficială de înmânare a scrisorilor de acreditare.
15.10.2021Mai mult →

Conferința științifică “Istorie, politică și societate în eurasia post-sovietică și în lume”

În data de 15 octombrie, în cadrul Facultății Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism, ULIM s-a desfășurat conferința științifică ISTORIE, POLITICĂ ȘI SOCIETATE ÎN EURASIA POST-SOVIETICĂ ȘI ÎN LUME.
15.10.2021Mai mult →

Mamuka Kurasbedian și Dl.Mikheil Chkheidze la ULIM

Marți, 12 octombrie 2021, la ULIM pentru prima dată s-a aflat în vizită de documentare Dl. Mamuka Kurasbedian, însărcinatul cu afaceri, Ambasada Georgia în Republica Moldova însoțit de colegul său, Dl.Mikheil Chkheidze, prim secretar.
12.10.2021Mai mult →

ZILELE ERASMUS LA ULIM

Oficiul Național Erasmus+ are onoarea să vă invite la ședința cluster cu genericul “Promovarea și diseminarea proiectelor Erasmus+ în Republica Moldova”, care va avea loc online, la 15 octombrie 2021, începând cu ora 14.00.
08.10.2021Mai mult →

Seminar on the topic: "Taking into account the experience of implementing dual education in Romania in the implementation of the COOPERA project in Ukraine and Moldova."

ULIM's reprezentatives participate in the seminar on the topic: "Taking into account the experience of implementing dual education in Romania in the implementation of the COOPERA project in Ukraine and Moldova." The event is hosted by Odessa National Economic University and is held in hybrid format.
06.10.2021Mai mult →

Aprofundarea relațiilor de colaborare dintre ULIM și Ambasada Ungariei în RM

Joi, 30 septembrie 2021, Valentina Ciumacenco, Prorector Relații Internaționale și Elena Prus, Prorectorul pentru proiecte, au avut o întrevedere cu domnul Fülöp-Gábor András, diplomat în cadrul Ambasadei Ungaria în Republica Moldova, unde au fost lansate inițiative de extindere a parteneriatului existent pe dimensiunile educaționale și culturale.
01.10.2021Mai mult →

Delegația Republicii Coreea în vizită la ULIM

Joi, 30 septembrie 2021, o delegație oficială din Coreea de Sud, formată din Dl. Kwang Dong Kim, fost Ambasador, actualmente Președintele ONG –lui “Better World”, însoțit de Dl. Choi Hun, Manager Proiecte cu Republica Moldova și Dl Bycong Chan Lee, Consultant Principal Proiecte cu Republica Moldova, în frunte cu Dl. Han Ho Jin, Directorul Centrului de Cultură și Limbă Coreeană “Se Jong”, au avut o întrevedere la ULIM cu Rectorul Ilian Galben, dr. conf.univ. și echipa administrativă.
01.10.2021Mai mult →

“The Foundation Bert Biliet’’ cu o nouă colaborare la ULIM

La 24 septembrie curent, Valentina Ciumacenco, prorector Relații Internaționale și Svetlana Haraz, șef Catedră Asistență Socială și Sociologie ”Nicolae Sali” au avut o întrevedere cu profesorul Bert Biliet, fondatorul “The Foundation Bert Biliet’’, Belgia. Discuția s-a axat pe activitățile care urmează a fi întreprinse în anul universitar curent în baza parteneriatului existent.
29.09.2021Mai mult →

1st STEERING COMMITTEE MEETING

The consortium of the ERASMUS+ project “INTEGRATING DUAL HIGHER EDUCATION IN MOLDOVA AND UKRAINE – COOPERA”, (reference number: 617490-EPP-1-2020-1-MD-EPPKA2-CBHE-SP) has met for the 1st Steering Commitee Meeting. The meeting was organised by the project grant coordinator in hybrid mode and took place at the premises of the Academy of Economic Studies of Moldova on September 25th, 2021.
25.09.2021Mai mult →