Noutăți

Lecție publică „День языков народа Казахстана”

La data de 7 septembrie curent, în incinta universității a avut loc lecția publică pe tema „День языков народа Казахстана”. Ca speaker și invitat de onoare în fața studenților de la Facultatea de Litere a conferențiat diplomatul Rustem Jamankulov, Consilier în cadrul Ambasadei Republicii Kazahstan în Republica Moldova. Evenimentul a fost organizat în colaborare cu Ambasada Republicii Kazahstan în Republica Moldova în contextul marcării a 150 de ani de la naștere a iluministului și cărturarului kazah Akhmet Baitursynov (în limba kazahă: Akhmet Baitursynuly, 1872-1937).
09.09.2022Mai mult →

ULIM dă start înscrierilor la cursurile gratuite de limbă maghiară, poloneză și turcă

ULIM anunță înscrierea la cursurile gratuite de limbă maghiară, poloneză și turcă pentru anul academic 2022-2023.
25.08.2022Mai mult →

Noi oportunități de pregătire avansată a tinerilor specialiști

Circa o sută de absolvenți ai programelor de licență din cadrul Facultății Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism și-au primit astăzi diplomele de absolvire. Ei și-au exprimat satisfacția și gratitudinea cadrelor didactice ULIM, dar și pentru că le-au oferit programe moderne de studii, la standarde internaționale, ce le deschid noi orizonturi și oportunități de angajare în câmpul muncii.
01.07.2022Mai mult →

ULIM ÎȘI EXTINDE PARTENERIATELE STRATEGICE

În data de 28 iunie 2022, Rectorul Universității Libere Internaționale din Moldova, Ilian Galben, dr. conf.univ, a avut o întrevedere cu reprezentanții instituțiilor/companiilor partenere ULIM, implicate în implementarea învățământului superior dual, în cadrul proiectului ERASMUS + „Integrarea Învățământului Superior Dual în Moldova și Ucraina – COOPERA”, numărul de referință: 617490-EPP-1-2020-1-MD-EPPKA2-CBHE-SP.
29.06.2022Mai mult →

Un nou Acord de Colaborare în Învăţământul Dual dintre ULIM și Camera de Comerț și Industrie Moldova- China

Astazi, 27 iunie, a fost semnat Acordul de Colaborare în Învăţământul Dual dintre ULIM și Camera de Comerț și Industrie Moldova- China, reprezentată de președintele acesteia, domnul Boris FOCA.
27.06.2022Mai mult →

Semnarea Acordului de Colaborare în Învăţământul Dual dintre ULIM și A.O. „Media-Grup MERIDIAN”

Astazi, 27 iunie, a fost semnat Acordul de Colaborare în Învăţământul Dual dintre ULIM și A.O. „Media-Grup MERIDIAN”, reprezentată de președintele acesteia, domnul Veaceslav TUTUNARU.
27.06.2022Mai mult →

Semnarea acordului de colaborare între ULIM și Ministerul Afacerilor Externe și Comerțului al Ungariei

În data de 23 iunie 2022, Rectorul ULIM, Ilian Galben, dr.conf.univ, a avut o întrevedere cu Excelența Sa Sándor Szabó, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Ungariei.
23.06.2022Mai mult →

Echipa de lucru ULIM a participat la cea de-a patra şedinţă a Consorțiului proiectului Erasmus+, COOPERA

La data de 15 iunie, coordonatorul instituțional, Valentina Ciumacenco și ceilalți membri ai echipei de lucru ULIM au participat la ședința de management, în cadrul consorțiul proiectului ERASMUS + „Integrarea Învățământului Superior Dual în Moldova și Ucraina – COOPERA”, (numărul de referință: 617490-EPP-1-2020-1-MD-EPPKA2-CBHE-SP). Evenimentul a fost organizat de către coordonatorul proiectului – Academia de Studii Economice din Moldova. Întâlnirea a fost realizată online prin intermediul platformei ZOOM.
15.06.2022Mai mult →

Delegația Fundației Robert Schuman în vizită la ULIM

n data de 10 iunie 2022, Universitatea Liberă Internațională din Moldova a avut onoarea de a găzdui vizita delegației de la Fundația Robert Schuman, cu sediul la Paris, reprezentată de Președintele acesteia, E.S. Jean-Dominique Giuliani, însoțit de membrii echipei sale, Pascale Joannin, Director general și Ramona Bloj, responsabilă pentru studii.
10.06.2022Mai mult →

Vizita de studiu la Universitatea de Management din Varna, Bulgaria, în cadrul proiectului COOPERA

În perioada 29 mai - 2 iunie 2022, a avut loc cea de-a patra vizită de studiu organizată în cadrul proiectului COOPERA -Integrating Dual Higher Education In Moldova and Ukraine (număr de referință: 617490-EPP-1-2020-1-MD-EPPKA2-CBHE-SP), în cadrul căruia ULIM este partener. Aplicant al proiectului este Academia de Studii Economice din Moldova. Evenimentul a fost găzduit de instituția parteneră din Bulgaria, Universitatea de Management din Varna (VUM).
03.06.2022Mai mult →