Noutăți

ULIM reprezentată la Conferința internațională "Integrare Europeană: Realități și perspective"

În zilele de 12 -14 mai 2022, la Universitatea "Danubius" din Galaţi (UDG) s-a desfășurat unul dintre cele mai importante evenimente științifice internaționale, ediție aniversară: Conferința internațională "Integrarea Europeană: Realități și Perspective".
14.05.2022Mai mult →

Noul Ambasador al Georgiei în vizită de curtoazie la ULIM

În data de 18 aprilie 2022, Universitatea Liberă Internațională din Moldova a avut onoarea de a găzdui vizita Excelenței Sale, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Georgiei în Republica Moldova, Domnul Levan DIASAMIDZE.
18.04.2022Mai mult →

S-a dat start concursului de selecție în cadrul programului ERASMUS+

ULIM organizează concursul de selecție a studenților pentru participarea la mobilitatea academică în cadrul programului ERASMUS+ pentru anul academic 2022 – 2023 (semestrul I). Prin intermediul Programului Erasmus+, studenții (de la toate ciclurile Licență, Masterat, Doctorat) selectați pot petrece un semestru la una dintre universitățile partenere, după cum urmează:
05.04.2022Mai mult →

Ședință de lucru în cadrul proiectului COOPERA

Pe 4 aprilie 2022, în incinta Ministerului Educației și Cercetării al Republicii Moldova, a avut loc o ședință de lucru în cadrul proiectului ERASMUS+ COOPERA - Integrating Dual Higher Education In Moldova and Ukraine (Număr de referință: 617490).
04.04.2022Mai mult →

Noi perspective de colaborare între ULIM și Ambasada Republicii Azerbaidjan

Ziua de luni, 28 martie, 2022 a fost marcată de vizita la ULIM a E.S. Dl. Gudsi Dursun oglu OSMANOV, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Azerbaidjan în Republica Moldova. Ambasadorul a avut întrevedere cu Rectorul Ilian Galben, dr. conf.univ. și echipa administrativă. Dialogul s-a axat pe analiza stadiului actual al relațiile bilaterale, precum și evoluția acestora. Au fost trasate noi perspective de realizare a proiectelor și parteneriatelor viitoare, fiind explorată posibilitatea instituirii unui cadru inovațional, competitiv și atractiv pentru studenți și profesori, prin intermediul ‘Aulei Azerbaidjan’, inaugurată la ULIM în 2009.
28.03.2022Mai mult →

E.S. YAN Wenbin, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Populare Chineze în RM, în vizită de curtoazie la ULIM

La data de 24 martie 2022, la ULIM, pentru prima dată s-a aflat în vizită de curtoazie E.S. YAN Wenbin, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Populare Chineze în Republica Moldova la invitația conducerii ULIM.
25.03.2022Mai mult →

Înmânarea diplomei de master domnului Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Statului Qatar în Republica Moldova, E.S. Hamad Rashid H.M. AL-ATHBI

Astăzi celebrăm apartenența la comunitatea academică ULIM a E.S. Hamad Rashid H.M. AL-ATHBI, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Statului Qatar în Republica Moldova, prin statutul de absolvent de onoare al programului de master Diplomație, Securitate, Business și Comunicare din cadrul Facultății Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism.
18.03.2022Mai mult →

Atelier de lucru cu reprezentanții companiilor organizat de echipa ULIM în cadrul proiectului COOPERA

La 23 februarie 2022, echipa de lucru a Universității Libere Internaționale din Moldova împreună cu reprezentanții companiilor-partenere din Republica Moldova, s-au întrunit întru-un workshop virtual, cu genericul: ”ULIM în proiectul COOPERA: obiective, perspective, realizări”, organizat în cadrul proiectului ERASMUS + „Integrarea Învățământului Superior Dual în Moldova și Ucraina – COOPERA”, numărul de referință: 617490-EPP-1-2020-1-MD-EPPKA2-CBHE-SP.
24.02.2022Mai mult →

Rectorul Universității Vistula din Polonia deschide seria de conferințe publice cu invitați speciali

Universitatea Liberă Internațională din Moldova a dat start seriei de conferințe publice cu invitați speciali, ca parte a evenimentelor de celebrare și recunoștință a 30 de ani de existență și excelență în educație. Seria poartă numele fondatorului ULIM, Academician, doctor habilitat în istorie, profesor universitar, Andrei GALBEN.
08.02.2022Mai mult →

ULIM anunță înscrierea la cursurile gratuite de limbă turcă pentru semestrul II în anul academic 2021-2022

Domnul Kayhan İNAN, dr. lector universitar la Universitatea Amasya, Turcia, va ține cursurile de limbă turcă în anul academic 2021-2022, organizate la ULIM în baza acordului de colaborare cu Ambasada Republicii Turcia în Republica Moldova.
31.01.2022Mai mult →