Noutăți

Orizont Europa: dezvoltarea inovării și cercetării în UE

Orizont Europa constituie viitorul program-cadru pentru cercetare și inovare (C&I) al Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027.
13.01.2021Mai mult →

Ambasada Republicii Polone la Chișinău anunță despre lansarea programului BURSELE LANE KIRKLAND (ediția XXI), precum și a Programului KIRKLAND RESEARCH (ediția a V-a) din Polonia pentru anul academic 2021–2022

Programul de burse L. Kirkland deja 21 de ani la rând susține dezvoltarea individuală a cetățenilor tineri, ambițioși și activi din Europa de Est, Caucazul de Sud și Asia Centrală.
13.01.2021Mai mult →

Mesajul de felicitare al Rectorului Ilian Galben cu ocazia Zilei Naționale a Statului Qatar

Cu ocazia Zilei Naționale a Statului Qatar, celebrată pe 18 decembrie, rectorul ULIM, Ilian GALBEN, dr., conf.univ., a transmis o scrisoare de felicitare, din numele Senatului, dlui Hamad Rashid Al-Athba, Însărcinatul cu Afaceri a.i. al Ambasadei Statului Qatar în Republica Moldova, prin care aduce cordiale felicitări Statului Qatar și poporului său, însoțite de urări de sănătate, fericire și prosperitate și exprimă înalte aprecieri Excelenței Sale, subliniind actualitatea legăturilor puternice de prietenie dintre cele două națiuni și contactele dinamice în domeniile afaceri, știință, educație, sport, cultură și turism.
18.12.2020Mai mult →

La ULIM vor continua cursurile gratuite de limba turcă

La 16 decembrie curent a avut loc vizita de lucru a domnului Kayhan İNAN, dr. lector universitar la Universitatea Amasya, Turcia, însoțit de dna Ozlen Okuyucu, reprezentanta Ambasada Turciei în R. Moldova (secretar III). Dr. Kayhan İNAN a fost desemnat de Ministerul Educației Naționale a Republicii Turcia pentru angajarea, la ULIM, ca lector de limbă turcă începând din semestrul II al anului universitar 2020-2021.
17.12.2020Mai mult →

„Negotiation competence and strategies for negotiations”

La 2 decembrie curent, studenții Facultății Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism au participat la o conferință online în domeniul tehnicilor de negociere cu genericul „Negotiation competence and strategies for negotiations”. Evenimentul a fost organizat de Institutul Diplomatic al MAEIE în comun cu Institutul diplomatic bulgar.
03.12.2020Mai mult →

“University leaders discuss the Rome Communiqué of the Bologna Process: feedback and visions for the future”

Attending the webinar entitled “University leaders discuss the Rome Communiqué of the Bologna Process: feedback and visions for the future”, 1 st of December, 2020.
01.12.2020Mai mult →

Ziua națională a României

Cu ocazia fericită a Zilei Naționale a României, rectorul ULIM, Ilian GALBEN, dr. conf.univ., a transmis o scrisoare de felicitare, din numele Senatului, Ambasadorului României în Republica Moldova, E.S. Daniel IONIȚĂ, prin care aduce cordiale felicitări poporului român, însoțite de urări de sănătate, fericire și prosperitate și exprimă înalte aprecieri Domniei Sale, în special, și echipei Ambasadei, pentru eforturile depuse în mod consistent de-a lungul anilor în vederea creării de spații educaționale, culturale, politice și economice comune.
01.12.2020Mai mult →

ULIM ÎȘI ÎMBOGĂȚEȘTE PARTENERIATELE STRATEGICE

Universitatea Liberă Internațională din Moldova (ULIM) a semnat un acord de cooperare interuniversitară cu Universitatea Sulkhan-Saba Orbeliani din Tbilisi, pentru dezvoltarea de activități în parteneriat pe termen lung cu această instituție prestigioasă de învățământ superior și de cercetare din Georgia.
30.11.2020Mai mult →

Prelegere publică cu subiectul Parteneriatul NATO-Republica Moldova

La 19 noiembrie curent, la inițiativa Facultății Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism , a fost organizată o prelegere publică cu subiectul Parteneriatul NATO-Republica Moldova, susținută de șefa Oficiului de Legătură NATO în Republica Moldova, Kristina Baleišytė. Invitatul special a mulțumit pentru ocazia de a se reîntâlni cu studenții ULIM și de a continua dialogul despre relațiile RM-NATO: realizări și perspective.
20.11.2020Mai mult →

Congratulatory Message from Free International University of Moldova

On behalf of the academic community of Free International University of Moldova, we are pleased to extend congratulations to all our Polish colleagues, partners and friends on the occasion of the Independence Day of the Republic of Poland. We send our sincere wishes for the continued success, welfare and prosperity of your country and its people.
11.11.2020Mai mult →