Oportunitățile platformei pentru cercetători EURAXESS

Centrul de informare al Uniunii Europene în cadrul ULIM, Departamentul Informațional Biblioteconomic ULIM şi Centrul de Cooperare Internaţională ULIM, pe data de 9 noiembrie 2021, în cadrul Săptămânii Științei la ULIM, au organizat un seminar de informare, cu genericul ” Oportunitățile platformei pentru cercetători EURAXESS”.

Seminarul s-a desfăşurat online, având ca invitat special pe Dna Diana CUCOȘ, Coordonator, Euraxess BHO & Service Center, Academia de Ştiinţe a Moldovei şi Dna Lidia VIRȚAN, specialist principal în Secția management academic și relații externe a Aparatului administrativ al Prezidiului AŞM.

Cuvânt de salut a venit din partea Dbai Valentina Ciumacenco, dr., conf. univ., Prorector pentru Relații Internaționale şi Dna Larisa Patlis, director interimar DIB, coordonatorul Centrului de Informare UE ULIM.

EURAXESS- Researchers in Motion, reprezintă o cale către cariere atractive în cercetare în Europa și către un rezervor de talente de talie mondială din domeniul cercetării. Sprijinind mobilitatea cercetătorilor, EURAXESS ajută la stabilirea Europei ca o arie de excelență în domeniul cercetării științifice. Aria Europeană a Cercetării oferă oportunități potențial nemaiîntâlnite, nu doar pentru cercetătorii care aspiră la o avansare în carieră într-o altă țară europeană, dar și pentru organizațiile științifice în căutare de talente și experți internaționali.

Seminarul a avut drept scop de a informa şi atrage atenţia asupra nenumăratelor oportunităţi şi beneficii ale fenomenului EURAXESS, prin punerea în discuţii a detaliilor necesare fiecărui utilizator în scopul de a folosi maxim această platformă.

Cu siguranţă, EURAXESS este o platformă pe care nimeni nu ar trebui să o rateze.

Accesează https://www.euraxess-eu.md/ şi beneficiază de super oportunităţile platformei.

Alege să fii informat!