Participarea cadrelor ULIM la Trainingul Horizon 2020 organizat de experţíi din Estonia cu privire la scrierea proiectelor.

În perioada 10-11 septembrie curent în incinta Academiei de Ştiinţe a Moldovei, a avut loc un training axat pe oportunitățile de participare oferite de Programul Cadru al UE de cercetare-inovare,,Orizont 2020 ,, (2014-2020).
• 10 septembrie-Training Orizont 2020 scrierea propunerelor de proeict.
• 11 septembrie-Training pentru reprezentanții oficiali și experții naționali în Comitete de Program.

Evenimentul a fost organizat de Centrul Proiecte Internaţionale al AŞM cu susţinerea şi participarea experţilor Consiliului Estonian pentru Cercetare, desfăşurîndu-se în cadrul proiectului de cooperare moldo-estoniană „Moldova – Research Horizon Plus”, finanţat de Ministerul Afacerilor Externe al Estoniei.
La lucrările seminarului de formare au participat Punctele Naţionale de Contact a Programului Orizont 2020, cercetători, reprezentanții IMM-urilor şi Responsabilii de Relaţii Internaţionale din cadrul institutelor din sfera ştiinţei şi inovării precum și reprezentanții Comitetelor de Program.
În calitate de experţi ai Consiliului Estonian pentru Cercetare au participat: Mari Habicht, Oskar Otsus, Ülle Napa şi Argo Soon.

NOTA: Pentru familiarizarea cu materialele prezentate în cadrul training-ului respectiv, cit si mai multe detalii despre oportunitațile oferite de Orizont 2020, va rugam să contactați Centrul Cooperare Internațională, ULIM, E-mail: [email protected], sau la tel.: +373 22 20 59 21.

Vezi agenda de lucru AICI