Primul Congres al Asociației Naționale a Experților și Asistenților Sociali din Moldova cu genericul „Bunăstarea societății e scopul profesiei noastre”

Stimaţi colegi de la Universitatea Liberă Internaţională din Moldova, Vă invităm la Primul Congres al Asociației Naționale a Experților și Asistenților Sociali din Moldova cu genericul „Bunăstarea societății e scopul profesiei noastre”, care va avea loc în incinta incinta Universității Libere Internaționale din Moldova, Chișinău, pe data de 13 octombrie 2017, organizat în colaborare cu A.O. "Proiectul Casa Mare", Universitatea York College, City University of New York şi Universitatea Liberă Internaţională din Moldova.
Lucrările congresului vor prezenta rezultatele unui an de activitate ANEASM, vor stabili strategia de activitate pe viitor și vor aborda tema provocărilor actuale ale experților și asistenților sociali, cât și necesitatea introducerii asistenților și experților sociali în domeniul sănătății în general și în cel al sănătății mintale în mod special.  Ataşate găsiţi descrierea Congresului, programul preliminar şi flyerul.

Participarea Dumneavoastră la acest eveniment va contribui la stimularea dialogului despre provocările şi necesităţile asistenţei sociale, crearea platformei de colaborare interdisciplinară cu instituţiile asociate, dezvoltarea noilor abordări ce vor fi efective şi umane ş identificarea scopurilor şi celor mai eficiente metode pentru instruirea profesională a experţilor şi asistenţilor sociali.

Vă rugăm să ne confirmaţi prezenţa până pe data de 11 octombrie la adresa dată de email sau la numărul de telefon 069874831 (Alina). 
Cu profund respect,
Vadim Moldovan, LCSW, PhD
Associate Professor of Social Work
York College of the City University of New York
Universitatea Liberă Internațională din Moldova
Project Casa Mare, Director
Fulbright Scholar 2014-2015