Reprezentanții ULIM la ședința de lucru “Implementarea proiectelor Erasmus+ în universitățile din Republica Moldova”

Reprezentanții Centrului Cooperare Internațională din cadrul ULIM au participat joi, 28 februarie 2019, la o masă rotundă dedicată proiectelor Erasmus+ de mobilitate academică (International Credit Mobility, ICM), organizată de către Oficiul Național Erasmus+ în Moldova. Evenimentul a reunit reprezentanți ai departamentelor de relații internaționale ale universităților din Republica Moldova pentru a discuta implementarea proiectelor ICM.

La ședință a participat, de asemenea, șefa direcției Relații Internaționale din cadrul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Evenimentul a fost organizat în contextul în care Republica Moldova beneficiază de buget suplimentar pentru proiectele ICM, care prevăd mobilități internaționale pentru studenții și cadrele didactice din Republica Moldova, în 2019 și 2020.

De asemenea, în marja evenimentului, Oficiul Național Erasmus+ a prezentat grupul de inițiativă care își propune crearea rețelei Ersmsus Student Network în Republica Moldova, prezentând avantajele acestei organizații importante în Programul Erasmus+.