Parteneri

  Noutăți

  • O delegație de rang înalt a Bundestagului german în dialog cu studenții ULIM

   În baza colaborării cu Ambasada Republicii Federale Germania la Chișinău, la 17 septembrie curent, la ULIM s-a aflat în vizită delegația germană condusă de Manfred Grund, membru al Bundestagului german, însoțit de dr. prof. Urs Matthias Zachmann de la Universitatea Liberă din Berlin și Wolfgang Müller, înalt funcționar din cadrul Bundestagului german.
   17.09.2019
   • Delegația chineză de la Hanban în vizită de evaluare a Institutului Confucius din cadrul ULIM

    O delegație de la Hanban (Cartierul General al Institutelor „Confucius”) în componența căreia s-au regăsit distinșii oaspeți: Zhao Guocheng, directorul Hanban; Yang Jincheng, departamentul relații internaționale; Hu Ziyuan, departamentul burse; Hui Hui, departamentul responsabil pentru Institutele „Confucius” din Europa; Wei Jing, departamentul responsabil pentru Institutele „Confucius” din Portugalia și Spania, s-a aflat la Universitatea Liberă Internațională din Moldova în perioada 15-16 septembrie curent, în scop de evaluare a activității Institutului „Confucius” din cadrul ULIM. De asemenea, au fost prezenți și reprezentanții instituției partenere din China Universitatea Pedagogică Nord-Vest din Lanzhou dl Quan Xiaohui și dna Sun Mei de la departamentul Relații Internaționale a instituției. Directorul Institutului „Confucius” ULIM Wang Yifeng a relatat despre activitățile didactice, științifice și culturale, rezultatele obținute și obiectivele de dezvoltare prevăzute pentru perioada următoare.
    15.09.2019
    • Master-class de pictură și caligrafie chineză la ULIM

     Astăzi, 13 septembrie curent, studenții de la specialitatea Design din cadrul Facultății Informatică, Inginerie și Design au participat la un master-class de pictură și caligrafie chineză susținut de către profesorii Xhan Bozhi și Cao Endong de la Universitatea Pedagogică de Nord-Vest din China, instituție de învățământ superior cu care ULIM a stabilit relații de parteneriat acum 10 ani.
     13.09.2019
     • Lansare aniversară de carte a prorectorului ULIM Elena Prus

      La 5 septembrie curent ULIM a găzduit lansarea aniversară de carte a prorectorului ULIM pentru Cercetare Științifică și Studii Doctorale Elena Prus, dr. hab., prof. univ.
      05.09.2019
      • Reprezentanta ULIM a participat la „Universitatea de vară UNESCO ’’, de la București, ediția 2019

       În perioada 31 iulie - 2 august 2019, proaspăta absolventă, Iuliana Vîrlan de la Facultatea de Litere a Universității Libere Internaționale din Moldova a participat la cea de-a 2 Ediție a Universității de vară UNESCO, cu genericul:“Bunele practici în educația pentru dezvoltare durabilă”, organizată de Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir”, Catedra UNESCO – Cultura drepturilor omului și educația pentru dezvoltare durabilă în învățământul preșcolar și primar, cu două Comisii Naţionale (Franţa şi România), cu Federația Europeană a Asociațiilor și a Cluburilor pentru UNESCO (FEACU) şi Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară, Bucureşti.
       04.08.2019

Follow us on