Parteneri

  Noutăți

  • Experiență Erasmus+ în Franța

   Eugen Marius Smolnițchi este student în anul II la Facultatea Drept și consideră că în scopul dezvoltării personale și profesionale, tinerii trebuie să dobândească rezultate bune atât în cadrul studiilor, cât și în diverse activități extracurriculare, prin participarea la conferințe, concursuri sau mobilități academice.
   29.05.2020
   • Donație pentru Centrul de Limbă și Cultură Turcă din cadrul ULIM din partea Agenției Turcești pentru Cooperare și Coordonare

    În data de 28 mai curent, la Centrul de Limbă și Cultură Turcă din cadrul ULIM a fost livrat o parte din echipamentul tehnic, donat de Agenția Turcă pentru Cooperare și Coordonare (TIKA), destinat procesului educațional. Vizita oficială a coordonatorului TIKA la ULIM a fost contramandată în legătură cu situația pandemică.
    28.05.2020
    • Experienţa Erasmus+ la ULIM

     ULIM a fost universitatea-gazdă pentru Iulia Grabovschi, studentă la ciclul II master, facultatea Psihologie și Științe ale Educației de la Universitatea Transilvania din Brașov. Tânăra s-a aflat într-un stagiu de practică Erasmus+, în perioada 9 martie-17 mai, la Centrul de Consiliere Psihologică și Orientare în Carieră ULIM (CCPOC).
     22.05.2020
     • Erasmus+ - experiența europeană care îi schimbă pe studenții moldoveni

      A fi student ULIM înseamnă să ai parte de o gamă largă de oportunități. Una dintre cele mai valorificate de către studenți este Programul Erasmus +, prin intermediul căruia merg în mobilitate academică într-o țară europeană, pe o perioadă de timp definită.
      19.05.2020
      • Appel à manifestation d’intérêt 2020 – Assurance qualité et Gouvernance universitaire

       L’Agence universitaire de la Francophonie en Europe centrale et orientale (ECO) en collaboration avec l’Institut de la Francophonie pour la Gouvernance Universitaire (IFGU) lance un appel à manifestation d’intérêt qui vise à mieux identifier les actions concrètes les plus susceptibles de répondre aux besoins des universités de la région ECO en matière d’assurance qualité et gouvernance universitaire.
       19.05.2020
       • Cooperare pentru inovare și excelență

        La data de 14 mai, curent, reprezentantele Centrului Cooperare Internaţională ULIM au participat împreună cu colegii departamentelor de Relații Internaționale din cadrul instituțiilor de învățământ superior din Moldova la o masă rotundă online cu genericul „Covid19: Implementarea proiectelor de mobilitate Erasmus+”. Evenimentul a fost organizat de către Oficiul Național Erasmus+.
        18.05.2020
        • Președintele Asociației Magna Charta Observatory, dr. Sijbolt Noorda transmite mulțumiri comunității ULIM pentru contribuția adusă la augmentarea valorilor academice internaționale

         Rectorul ULIM, dr. conf. univ. Ilian Galben a primit recent o scrisoare din partea Președintelui Asociației Magna Charta Observatory, dr. Sijbolt Noorda, prin care aduce mulțumiri instituțiilor membre pentru participarea activă la consultări și colaborarea continuă în procesul elaborarii noului text al documentului Magna Charta Universitatum 2020 http://www.magna-charta.org/magna-charta-universitatum/mcu-2020.
         17.05.2020
         • Erasmus + poveste de succes

          Visul Tatianei Botezatu, studentă la Facultatea Științe Economice, era să viziteze Parisul, orașul dragostei și al luminilor. Programul Erasmus + i-a îndeplinit această dorință, oferindu-i și oportunitatea de a studia un semestru la Université Polytechnique Hauts-de-France.
          24.03.2020
          • Realizări frumoase pe meleagurile franceze

           ULIM este mediul academic ce încurajează mobilitățile studențești și schimbul de bune practici cu partenerii instituționali de pe mapamond. De asemenea, este prioritar pentru comunitatea ULIM ca cei mai buni dintre studenți să beneficieze de burse de studii pentru o perioadă determinată de timp, în universități de prestigiu.
           17.03.2020
           • O nouă provocare Erasmus +

            Tinerii care își doresc să beneficieze de studii în străinătate, trebuie să știe că programele de mobilitate academică sunt destinate oricărui student deschis spre experiențe noi. Anual, zeci de studenți de la facultățile ULIM aplică dosarele pentru a obține burse de studii la universități din Uniunea Europeană, beneficiind de multiple oportunități.
            13.03.2020

Follow us on