Un nou profesor din Coreea de Sud va fi antrenat în procesul de studii la ULIM

La 31 martie, curent a avut loc vizita de documentare a domnului profesor Jin Woo Hwang de la Chongshin University Korean Language Institute, Coreea de Sud. Acesta va activa la ULIM în calitate de lector de limbă coreeană din semestrul I al anului universitar 2021-2022.

Dumnealui a avut o întrevedere cu reprezentanții administrației ULIM, Rectorul, Ilian Galben, Prorectorul pentru Relații Internaționale, Valentina Ciumacenco, Directorul Centrului de Cultură și Limbă Coreeană ”Se Jong”, Han Ho Jin și Directorul departamentului Limbi Asiatice, Kim Won Sim. În cadrul întrevederii au fost discutate mai multe aspecte referitor la relațiile bilaterale dintre Coreea de Sud și ULIM. Domnul Rector, l-a informat despre activitățile, specificul și misiunea universității, exprimând gratitudinea pentru colaborarea fructuoasă și durabilă în organizarea cursurilor de limbă coreeană. Doamna Prorector a remarcat cooperarea excelentă dintre ULIM și Centrul de Cultură și Limbă Coreeană ”Se Jong”, în derularea și continuitatea unor proiecte educaționale, menționând deschiderea spre noi proiecte bilaterale sau multilaterale în domeniul educației, culturii, cercetării, comunicării și istoriei.

Prof. Jin Woo Hwang s-a arătat încântat de reputația și influența de care se bucură ULIM în plan internațional și regional, mulțumind pentru considerare și suportul oferit.

Comunitatea academică a Universității Libere Internaționale din Moldova îi spune bun venit domnului Jin Woo Hwang şi-i urează mult succes.