Viitoarea economistă în mobilitate academică

Dumitrița Postică este studenta anului III a Facultății Științe Economice, specialitatea Marketing și Logistică, care a beneficiat de o mobilitate academică în cadrul programului Erasmus +, la Academia de Studii Economice ,,D. A. Tsenov”, Bulgaria.

Revenită acasă, studenta confirmă că Programul Erasmus+ reprezintă o posibilitate de a te dezvolta și de a lega prietenii, de a acumula cunoștințe și de a experimenta noi aventuri. Dumitrița afirmă că Bulgaria a fost o destinație în care s-a simțit confortabil, adaptându-se ușor datorită unei culturi și unei civilizații asemănătoare cu cea a țării noastre.

„Plecarea în mobilitate este o oportunitate pentru oricare student, întrucât pe lângă dezvoltare și progresare continuă, te bucuri și de numeroase posibilități de călătorie și distracție, simțindu-te un adevărat student.”

Dumitrița susține că această experiență a fost facilitată de susținerea profesorilor de la facultate, a membrilor CCI și a administrației ULIM: „Sunt foarte mulțumită că am avut alături persoane profesioniste care mi-au oferit informațiile necesare și au fost disponibile în procesul de colectare și de îndeplinire a documentelor pentru aplicare a dosarului și pentru a putea beneficia de această mobilitate”, declară tânăra.