Burse

Mobilități de predare și formare în Spania cu finanțare UE pentru personalul academic și non-academic ULIM

ULIM organizează selecția cadrelor care vor beneficia de burse Erasmus+ în scop de predare și formare, pentru o perioadă de o săptămână, în anul universitar 2017-2018 (semestrul II) la instituția parteneră - Universitatea Cadiz din Spania.

Bursa Speranței de la BCR Chișinău – EDIȚIA 2017

BCR Chișinău lansează concursul „Bursa Speranței”, aflat anul acesta la a III-a ediție. Bursa este destinată persoanelor care au obținut rezultate remarcabile la învățătură și în cercetare. Doritorii de a participa la concurs vor pregăti dosarele până în data de 24 septembrie 2017 și le vor depune în plic la sediul central BCR Chișinău.

Veuillez partager cette annonce dans les universités et écoles afin que tout le monde soit informé.

Par l'intermédiaire de la direction régionale des bourses étrangères canadienne, le secrétariat d'état à l'étude et à la recherche de l’Université LAVAL lance un appel à la candidature pour 400 bourses d'études canadienne au titre de l'année académique 2017-2018.

Polonia University Rector's Scholarship for the best students

In order to expand the cooperation between Poland and Moldova in the field of education, Rector of Polonia University awarded scholarships to students of Your University, who have achieved success in education and science.

Master degree studies in ”Media Linguistics” at Vilnius University

Dear Colleagues, We invite your students to choose Master degree studies at Vilnius University and apply for Lithuanian state scholarships!

Ambasada Ungariei, partener european al ULIM, prezintă Programul de burse al Guvernului Maghiar

Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Ungariei în Republica Moldova, Mátyás Szilágyi, a adresat o scrisoare oficială dlui rector Andrei Galben, prin intermediul căreia a informat despre Programul de burse, finanțat de Guvernul Maghiar, conform Acordului între Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO) și Ungaria, pentru anul de studii 2017-2018. Ambasadorul Ungariei foloseşte acest prilej pentru a reînnoi ULIM expresia deosebitei sale consideraţii.

Selecție pentru bursele de studiu ERASMUS+, pentru anul universitar 2016-2017 (semestrul II)

ULIM organizează selecția studenților care vor beneficia de burse Erasmus+ de studio, în anul universitar 2016-2017 (semestrul II). Prin intermediul Programului Erasmus+, studenții selectați pot studia un semestru la una dintre universitățile partenere din Europa.