Burse

Polonia University Rector's Scholarship for the best students

In order to expand the cooperation between Poland and Moldova in the field of education, Rector of Polonia University awarded scholarships to students of Your University, who have achieved success in education and science.

Master degree studies in ”Media Linguistics” at Vilnius University

Dear Colleagues, We invite your students to choose Master degree studies at Vilnius University and apply for Lithuanian state scholarships!

Ambasada Ungariei, partener european al ULIM, prezintă Programul de burse al Guvernului Maghiar

Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Ungariei în Republica Moldova, Mátyás Szilágyi, a adresat o scrisoare oficială dlui rector Andrei Galben, prin intermediul căreia a informat despre Programul de burse, finanțat de Guvernul Maghiar, conform Acordului între Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO) și Ungaria, pentru anul de studii 2017-2018. Ambasadorul Ungariei foloseşte acest prilej pentru a reînnoi ULIM expresia deosebitei sale consideraţii.

Selecție pentru bursele de studiu ERASMUS+, pentru anul universitar 2016-2017 (semestrul II)

ULIM organizează selecția studenților care vor beneficia de burse Erasmus+ de studio, în anul universitar 2016-2017 (semestrul II). Prin intermediul Programului Erasmus+, studenții selectați pot studia un semestru la una dintre universitățile partenere din Europa.

Bursa speranței 2016

Lansarea celei de a doua editii a concursului BURSA SPERANTEI de la BCR Chisinau. Scopul concursului este de a sustine educatia tinerilor cu performante deosebite la invatatura, care se implica si in cercetare si au proiecte inovative si social importante.

Oportunități ERASMUS+ în Franța pentru anul universitar 2016-2017
Université de Valenciennes et du Hainaut-Cambraisis

Université de Valenciennes et du Hainaut-Cambraisis anunță recrutarea candidaturilor pentru studii de licență de științe umaniste și masterat de studii culturale, pentru semestrul din toamna anului academic 2016-2017. Tinerii pot aplica în cadrul Programului ERASMUS + și Acordului interinstituțional între instituția franceză cu ULIM. Data limită anunțată pentru aplicare este 15 iunie 2016.

Master degree studies at Lithuanian state scholarships - Mykolas Romeris University

Dear Colleagues,

We invite your students to choose Master degree studies at Mykolas Romeris University and apply for Lithuanian state scholarships!

Study programmes available in English: