Skip to main content

Alliance of Silk Road Business Schools

ULIM, printre fondatorii Alianței Drumul Mătăsii a Instituțiilor de Business din China și Țările Europei Centrale și de Est

Dl. Wang Yifeng, directorul din China al Institutului CONFUCIUS ULIM, a revenit de la ediția a II-a a Summitului Instituțiilor de Business din China și Țările Europei Centrale și de Est în domeniul educației de afaceri O centură, un drum, desfasurat, în orașul Ningbo. Cu această ocazie, lideri politici, din business și educație au decis crearea Alianței Drumul Mătăsii a Instituțiilor de Business din China și Țările Europei Centrale și de Est. Inițiatorii acesteia i-au acordat dlui Wang Yifeng o diplomă de felicitare pentru ULIM, în calitate de membru fondator și consilier al Alianței Drumul Mătăsii.

Noul Drum al Mătăsii secolului XXI, bazat pe investiții în educație

Într-o declarație recentă a Alianței Drumul Mătăsii a Instituțiilor de Business din China și Țările Europei Centrale și de Est se menționează, că aceasta pledează pentru spiritul păcii și al cooperării, deschidere și incluziune, învățare și beneficii bazate pe reciprocitate. Schimburile educaționale între țările de-a lungul noului Drum al Mătăsii, cu rădăcini istorice în antichitate, au făcut progrese împreună.

Astfel, proaspăta alianță și-a propus asocierea unor importante școli de afaceri din lume, construirea unei platforme transfrontaliere de comunicare pentru studenți, cercetători și întreprinzători, în vederea promovării și diseminării informațiilor comerciale, economice și educaționale, pentru crearea unui club global al instituțiilor de business.

Alianța se angajează să stimuleze investițiile, încurajeze schimburile transfrontaliere de elevi și studenti, organizarea unor mobilități academice în străinătate, stagii, competiții internaționale și alte programe de schimb, pentru a oferi tinerilor un mediu deschis, divers și liber de învățare eficientă și promovare internațională.

Facilitarea schimburilor  transfrontaliere de profesori, implicarea în proiecte a unor experți și oameni de știință cu viziuni academice inovatoare, de predare și cercetare, cooperarea între guverne, universități, instituții și întreprinderi – sunt alte obiective de primă importanță ale Alianței.

Serviciul de Marketing și Comunicare, ULIM

Vizi lista membrilor / Pentru mai multe detalii accesati site-ul ASR