Parteneri

  Noutăți

  • Primul buletin informativ al proiectului COOPERA

   În ianuarie 2021, a fost lansat proiectul ERASMUS+ „Integrating Dual Higher Education In Moldova and Ukraine (COOPERA)”.
   05.01.2022
   • Vizita diplomatului turc Cengiz Güzeloluk

    Rectorul Universității Libere Internaționale din Moldova, dr. conf.univ. Ilian Galben a avut la 22 decembrie curent, o întrevedere cu diplomatul turc Cengiz Güzeloluk, Consilier în Domeniul Educației, Ambasada Republicii Turcia în Republica Moldova. La discuții au mai participat Prorector pentru Relații Internaționale Valentina Ciumacenco, dr. conf.univ. și Dr. Kayhan Inan, profesor de limbă turcă în cadrul Centrului de Limba Turcă, ULIM.
    22.12.2021
    • Conferinta ştiinţifică internaţională „30 years of USSR Collapse and Development in the Soviet Union”

     Universitatea „Valahia” din Târgoviște, România, a organizat joi, 9 decembrie, în mediul online conferința științifică internațională „30 years of USSR Collapse and Development in the Soviet Union”
     13.12.2021
     • Reporting on refugees and migrants

      La data de 9 decembrie 2021, studenții Facultății Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism au participat la Seminarul pentru jurnaliști, despre cum abordăm subiectele despre problemele și drepturile refugiaților. Seminarul a fost susținut de renumitul jurnalist de la BBC, Nick THORPE.
      10.12.2021
      • Equality and non-discrimation as a precondition for sustainable development

       La data de 10 decembrie, a avut loc ultima prelegere din seria celor 4 desfăşurate în cadrul Zilelor Drepturilor Omului la ULIM.
       10.12.2021
       • Why do we need a Convention on the Rights of the Child

        Data de 8 decembrie a fost marcată de a treia prelegere din seria celor 4 desfăşurate în cadrul Zilele Drepturilor Omului la ULIM. Având ca speaker pe Dna Maha Damaj, Reprezentantă de țară UNICEF în Moldova, tema abordată a fost “Why do we need a Convention on the Rights of the Child”.
        08.12.2021
        • Human rights at the core of the UN MOLDOVA Mandate

         La data de 07 decembrie, a avut loc a doua prelegere din seria celor 4 desfăşurate în cadrul Zilelor Drepturilor Omuluui la ULIM. Având ca speaker pe Dnul Simon SPRINGETTCoordonator Rezident al Organizației Națiunilor Unite (ONU) în Moldova, tema abordată a fost “Human rights at the core of the UN Moldova Mandate.”
         07.12.2021
         • Masa rotundă dedicată Zilei internaționale a studenților

          Data de 17 noiembrie a fost marcată la ULIM printr-o masă rotundă virtuală dedicată Zilei naționale a tineretului și Zilei internaționale a studenților, organizată de Centrul de informare al UE în cadrul ULIM în parteneriat cu StratCom Moldova (Proiectul „Comunicare strategică și suport pentru mass-media în Republica Moldova” finanțat de UE).
          18.11.2021
          • Selecție Personal Didactic şi Didactic Auxiliar a.u. 2021-2022, sem II

           ULIM organizează o nouă selecție a membrilor personalului academic si non-academic care vor beneficia de burse Erasmus+ de Predare si de Formare în anul universitar curent, sem II, in instituția parteneră din Turcia - Afyon Kocatepe University (AKU).
           15.11.2021
           • Vizita de studiu în Spania în cadrul proiectului COOPERA

            Echipa de lucru de la Universitatea Liberă Internațională din Moldova, implicată în cadrul proiectului COOPERA, împreună cu universitățile partenere din Moldova, Ucraina şi Bulgaria au participat în cadrul vizitei de studiu, desfășurată la Universitatea Lleida, (Catalonia) Spania. Vizita de studiu a fost realizată în cadrul proiectului COOPERA – Integrating Dual Higher Education in Moldova and Ukraine (număr de referință: 617490-EPP-1-2020-1-MD-EPPKA2-CBHE-SP) și s-a desfășurat în perioada de 7 - 12 noiembrie 2021.
            12.11.2021

Follow us on