Skip to main content
CooperaNoutăți

Ședinta de lucru privind implemtarea învățămîntului dual

By May 4, 2023June 6th, 20232 Comments

cropped-cov2222.png

Astăzi, 4 mai 2023, a avut loc o întrunire a reprezentanților de la Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism, ULIM – Universitatea Liberă Internaţională din Moldovacu directorul executiv al Centrului de Informare și Documentare NATO (CID NATO), dl. Ion Tăbîrță.
Întrunirea a vizat colaborarea, de mai mulți ani, dintre Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalismși CID NATO, realizările și, mai ales, perspectivele de viitor, care vor continua direcțiile lecțiilor publice, stagiilor de practică, proiectelor comune și altele.
Discuțiile s-au axat, în același timp și prioritar, pe rezultatele obținute pe parcursul unui an de studii (2022-2023) prin cooperarea în domeniul implementării învățământului dual, pilotat în cadrul Programului de master Diplomație, Securitate, Business și Comunicare, cu sprijinul financiar al Uniunii Europene (proiectul ERASMUS + „Integrarea Învățământului Superior Dual în Moldova și Ucraina – COOPERA”, numărul de referință: 617490-EPP-1-2020-1-MD-EPPKA2-CBHE-SP).
S-au abordat aspecte, precum:
☑️ importanța învățământului dual la nivel universitar;
☑️realizarea planului și a obiectivelor stabilite; analiza procesului de monitorizare, coordonare și evaluare;
☑️ rolul tutorilor;
☑️gradul de implicare a studenților și de realizare de către aceștia a sarcinilor fixate;
☑️continuarea colaborării în domeniul învățământului dual și în anul de studii 2023-2024, cu atragerea unor noi studenți, care vor fi înmatriculați la studii, în ciclul II, masterat, în 2023.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

2 Comments

  • Es muy difícil leer los correos electrónicos de otras personas en la computadora sin conocer la contraseña. Pero a pesar de que Gmail tiene alta seguridad, la gente sabe cómo piratear secretamente una cuenta de Gmail. Compartiremos algunos artículos sobre cómo descifrar Gmail, piratear cualquier cuenta de Gmail en secreto sin saber una palabra.

  • También puede personalizar el monitoreo para ciertas aplicaciones, e inmediatamente comenzará a capturar instantáneas de la pantalla del teléfono con regularidad.

Leave a Reply