Skip to main content

Studenta ULIM, Miron Luminița, a finalizat semestrul de studii la Universitatea Lumsa, Roma, Italia, unde a realizat o mobilitate academică în cadrul programului Erasmus+. Luminița a fost selectată de către Centrul Cooperare Internațională pentru un schimb academic internațional, în baza rezultatelor obținute în cadrul concursului instituțional.

Luminița Miron, ne-a vorbit despre experiența inedită de a fi studentă Erasmus+: ”Auzind de la alți colegi despre bursele oferite de programul Erasmus+, despre cât de frumoasă și unică este această experiență, am știut îndată că și eu aș dori să obțin această bursă. Am pregătit dosarul cu actele necesare, am aplicat și într-un final, am reușit.  Am fost selectată ca să beneficiez de o  bursă oferită de programul Erasmus+, destinația fiind Universitatea Lumsa, Italia. 

Pot spune că această experiență este una specială și va rămâne mereu în inima mea. Roma este locul în care am văzut o arhitectură și o cultură unică, oameni înțelegători, gata să mă ajute atunci când aveam nevoie. Aici, am avut ocazia să îmi fac  prieteni din toate colțurile lumii, care mi-a făcut experiența de neuitat. 

Recomand cu încredere acest program tuturor și îndemn alți tineri să aplice. E într-adevăr, o experiență deosebită ce-ți permite să descoperi un nou sistem de învățământ, locuri frumoase, oameni noi, mâncare gustoasă și să-ți creezi amintiri formidabile.