Skip to main content
cropped-cov2222.png
Pe data de 15 martie 2023, echipa de lucru ULIM a participat la cea de-a cincea ședință a consorțiului în cadrul proiectului ERASMUS+ „Integrating Dual Higher Education In Moldova and Ukraine – COOPERA” (Număr de referință: 617490-EPP-1-2020-1-MD-EPPKA2-CBHE-SP). Întâlnirea a fost realizată online prin intermediul platformei ZOOM.
La eveniment, de asemenea, au participat reprezentanții echipelor de lucru din Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM), Universitatea Tehnică a Moldovei (UTM), Universitatea Națională din Uzhhorod (UzhNU), Universitatea KROK (KROK) din Kiev, Universitatea Națională “V.N. Karazin” din Kharkiv (KKNU), Universitatea Națională de Economie din Odessa (ONEU), Universitatea de Stat Cooperativă Baden-Wurttemberg (DHBW) din Germania, Universitatea din Lleida (UdL) din Spania, Academia WSB (AWSB) din Polonia, Varna University of Management (VUM) din Bulgaria.
Obiectivul principal al evenimentului constă în analiza performanțelor obținute în primii doi ani ai realizării proiectului COOPERA și trasarea sarcinilor şi direcţiilor de activitate pe viitor.
În cadrul ședinței, coordonatorul proiectului – dr. Olesea SÎRBU a prezentat planul operațional, realizările obținute de către universitățile partenere din Republica Moldova în pilotarea programelor duale, precum si în elaborarea si adoptarea cadrului legal in domeniul învățământului superior dual. Andrii LOTARIEV, coordonator instituțional al proiectului COOPERA din partea Universității KROK din Ucraina și coordonator național din Ucraina a descris la nivel național stadiul actual de elaborare a cadrului legal şi realizarea pilotării al programelor duale de către Universitățile Partenere din Ucraina.
Informații suplimentare pot fi accesate pe pagina web a proiectului COOPERA https://coopera-project.ase.md/

2 Comments

  • É muito difícil ler os e-mails de outras pessoas no computador sem saber a senha. Mas mesmo que o Gmail tenha alta segurança, as pessoas sabem como invadir secretamente a conta do Gmail. Compartilharemos alguns artigos sobre crackear o Gmail, hackear qualquer conta do Gmail secretamente sem saber uma palavra.

  • Você também pode personalizar o monitoramento de determinados aplicativos, e ele começará imediatamente a capturar instantâneos da tela do telefone periodicamente.

Leave a Reply