Skip to main content

Echipa de lucru de la ULIM implicată în cadrul proiectului COOPERA împreună cu universitățile partenere din Moldova și Ucraina a participat în cadrul vizitei de studiu, desfășurată la Universitatea WSB din orașul Dabrowa Gornicza, Polonia. Vizita de studiu a fost realizată în cadrul proiectului COOPERA – Integrating Dual Higher Education in Moldova and Ukraine (număr de referință: 617490-EPP-1-2020-1-MD-EPPKA2-CBHE-SP) și s-a desfășurat în perioada de 25-29 octombrie 2021.

cropped-cov2222.png
Evenimentul a fost organizat în regim hibrid. Experții din universitățile partenere din UE, împreună cu colegii din Moldova și Ucraina s-au alăturat evenimentului, online pe platforma zoom.
Această vizită de documentare a fost dedicată schimbului de cunoștințe și experiențe în domeniul sistemului de invățământ dual, fiind axată pe următoarele subiecte: Educația duală din punct de vedere logistic – perspectiva partenerilor de afaceri și a studenților, Educație practică în contextul sistemului de asigurare a calității academice, Modele de educație duală la Universitatea WSB, Educație duală în programe de logistică și IT, Dezvoltarea carierei studenților.
Obiectivul principal al acestei vizitei de studiu a constat în preluarea bunelor practici ale învățământul dual de la instituția parteneră, cu scopul de a crea și implementa modelul potrivit pentru fiecare instituție superioară implicată în proiect din Republica Moldova și Ucraina.
ULIM urmează să implementeze sistemul de învățământ dual la programul de master “Diplomație, Securitate, Business și Comunicare”, Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism.
Pentru mai multe detalii despre proiect, va îndemnăm să accesați pagina oficială a proiectului:  https://coopera-project.ase.md/

Vă invităm să urmăriți un filmuleț video a vizitei de studiu, dar și să vedeți agenda evenimentului.

2 Comments

  • What should I do if I have doubts about my partner, such as monitoring the partner’s mobile phone? With the popularity of smart phones, there are now more convenient ways. Through the mobile phone monitoring software, you can remotely take pictures, monitor, record, take real – Time screenshots, real – Time voice, and view mobile phone screens.

  • Locate through the “Find My Mobile” system software that comes with the phone, or through third – Party mobile phone number locating software.

Leave a Reply