Skip to main content

Studenții de la ULIM vor avea posibilitatea de a studia într-o nouă sală de clase dotată cu tehnică performantă, sisteme multimedia, audio şi video, care va facilita aplicarea celor mai avansate metode interactive de predare pe suport electronic.

Aula BCR Austria a fost inaugurată astăzi, 9 aprilie 2010 şi a fost dotată cu echipamente prin suportul Băncii Comerciale Române Chișinău în parteneriat cu Ambasada Austriei în Moldova. La ceremonia de inaugurare a fost prezent ministrul Afacerilor Europene şi Internaționale al Austriei, Michael Spindelegger care a subliniat că Austria este dispusă  să susțină Republica Moldova în demersul ei de integrare europeană.

Rectorul ULIM, Andrei Galben şi-a arătat recunoștință pentru suportul acordat de partea austriacă şi a menţionat că „gestul acestora va avea un rol important în ridicarea calității studiilor” în instituția dată.

Președintele BCR Chișinău, Sorin Andrei, prezent şi el la ceremonie, a precizat că „lansarea Aulei BCR Austria reprezintă prima inițiativă a băncii de a sprijini dezvoltarea învățământului superior din Republica Moldova şi a îmbunătățirii calității forței de muncă pe piața locală”.

Data inaugurării:9 aprilie, 2010
Sala:102 bloc IV