Skip to main content

La 19 noiembrie 2012, ora 11:00, în cadrul Universităţii Libere Internaţionale din Moldova a fost inaugurată o nouă Aulă, şi anume cea a Republii Belarus. Asemenea evenimente sunt deja o tradiţie pentru ULIM, însă ceremonia de inaugurare de astăzi are un element aparte şi asta pentru că, de această dată Universitatea Liberă Internaţională a semnat în premieră, un Memorandum de colaborare cu o ţară din spaţiul ex-sovietic, precum este Republica Belarus.

Ceremonia de deschidere a Aulei Belarus a fost oficiată de către ambasadorul Belarus în Republica Moldova, domnul Veaceslav OSIPENKO, rectorul ULIM, domnul Andrei GALBEN şi a fost moderată de către vicerectorul pentru Cooperare Internaţională ULIM, domnul Nicolae ŢÂU. La manifestare a participat cu un cuvânt de felicitare şi viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al RM, domnul Andrei POPOV. Evenimentul a fost organizat de către Ambasada Belarus în Republica Moldova, în colaborare cu Centrul pentru Cooperare Internaţională ULIM.

Aula Belarus se află în blocul IV de studii, etajul 4, aud. 402. La ceremonia festivă au participat peste 80 de persoane, atât studenţi, profesori din Universitate, cât şi membri ai Comunităţii Belaruşilor din Moldova.

Data inaugurării:19 noiembrie 2012
Sala:402 bloc IV