Skip to main content
Experiența ULIM, în cadrul Săptămânii Internaționale, la University College of Entreprise and Administration din Polonia
În perioada 29.05.2023-02.06.2023, reprezentantele Departamentului Studenți Străini din cadrul Universității Libere Internaționale din Moldova, Ludmila Botnari și Olga Golan, au participat la Săptămâna Internațională, organizată de University College of Entreprise and Administration, din Polonia, în cadrul programului Erasmus+ KA107.
Pe parcursul săptămânii respective, reprezentantele ULIM au participat la sesiunile și întrunirile de lucru conform programului evenimentului, care s-au axat atât pe schimbul de experiență și împărtășirea bunelor practici în domeniul cooperării internaționale, cât și pe noile perspective de cooperare inter-universitară.
Săptămâna internațională a constituit o platformă de discuții despre tendințele și provocările în diverse domenii de interes și stabilirea priorităților pentru viitor. S-a făcut o trecere în revistă a tuturor noutăților: ideilor inovaționale, practicilor de calitate, experiențelor avansate atât în Polonia, cât și din alte țări.
La eveniment au participat reprezentanți din diverse țări: Albania, Argentina, Australia, Bolivia, Bosnia și Herțegovina, Brazilia, Canada, China, Cambodgia, Georgia, Hounduras, Kârgâzstan, Mexic, Muntenegru, Paraguay, Peru, Taiwan și SUA.
Programul Săptămânii Internaționale WSPA a inclus, de asemenea, un târg internațional, în cadrul căruia participanții au avut posibilitatea de a prezenta din tezaurul cultural, lingvistic și gastronomic specific țării de origine, dar și universitatea pe care o reprezintă.
În context, amintim că, ULIM are încheiat un acord de colaborare cu University College of Entreprise and Administration din Lublin din 2020.