Skip to main content

Pe 4 aprilie 2022, în incinta Ministerului Educației și Cercetării al Republicii Moldova, a avut loc o ședință de lucru în cadrul proiectului ERASMUS+ COOPERA – Integrating Dual Higher Education In Moldova and Ukraine (Număr de referință: 617490).
La eveniment au participat reprezentanții MECRM și a universităților, partenere în proiectul COOPERA: ASEM, UTM, ULIM. Întâlnirea a fost prezidată de către Secretarului General al Ministerului Educației și Cercetării al Republicii Moldova, Doamna Nadejda VELIȘCO.

Reprezentanții universităților au prezentat modelele de învățământ superior dual la programele de studii, care se preconizează să fie pilotate, începând cu 1 septembrie 2022. Obținerea autorizației din partea Ministerului Educației și Cercetării va servi drept punct de pornire pentru organizarea campaniei promoționale pe Programele de Studii Duale și elaborarea materialelor necesare.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina oficiala a proiectului: https://coopera-project.ase.md/

2 Comments

  • As razões mais comuns para a infidelidade entre casais são a infidelidade e a falta de confiança. Em uma época sem telefones celulares ou internet, questões de desconfiança e deslealdade eram menos problemáticas do que são hoje.

  • Anonymous says:

    Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

Leave a Reply