Skip to main content
cropped-cov2222.png
Astăzi, 3 mai 2023, în cadrul Facultății Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism își desfășoară lucrările conferința științifică studențească Symposia Studentium, Magistrum, Doctorandum.
În acest an, tematicile abordate de către studenți sunt variate și actuale, axându-se pe probleme conexe drepturilor omului, mediului, regimurilor politice, organizațiilor și structurilor regionale și internaționale, păcii și războiului etc.
Concomitent, în una dintre secțiile Conferinței s-a discutat și despre învățământul dual la ULIM, implementat prin intermediului Programul de master Diplomație, Securitate, Business și Comunicare și cu sprijinul financiar al Uniunii Europene (proiectul COOPERA), la care s-au referit atât decanul Facultății Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism, dna Viorica Țîcu, cât și studenții implicați în acest program de studii, axat atât pe studiile în cadrul ULIM, cît și pe ore practice desfășurate în instituții partenere.

2 Comments

  • Para despejar por completo tus dudas, puedes averiguar si tu esposo te está engañando en la vida real de varias maneras y evaluar qué pruebas específicas tienes antes de sospechar que la otra persona te está engañando.

  • Después de apagar la mayoría de los teléfonos móviles, se eliminará la restricción de ingreso de contraseña incorrecta. En este momento, podrá ingresar al sistema mediante huella digital, reconocimiento facial, etc.

Leave a Reply