Skip to main content
Participarea #ULIM la International Staff Week, WSB University, Polonia
În perioada 13-17 mai, WSB University din Dąbrowa Górnicza, Polonia, a găzduit International Staff Week, un eveniment dedicat schimbului de experiență și bune practici în domeniul internaționalizării și cooperării internaționale în învățământul superior, organizat în cadrul programului Erasmus+, în baza parteneriatului existent între #ULIM și #WSB University.
La acest eveniment au participat 30 de reprezentanți ai universităților partenere ale Akademia WSB – WSB University, inclusiv doamna Ludmila Zmuncila, Director Oficiu Suport Academic, reprezentând ULIM – Universitatea Liberă Internaţională din Moldova.
Programul întrunirii a fost structurat în jurul unor teme esențiale pentru promovarea învățării colaborative internaționale și dezvoltarea curriculumului în context global. Pe parcursul celor cinci zile, delegațiile universitare au avut oportunitatea de a prezenta activitățile lor de internaționalizare, de a împărtăși bune practici și de a discuta provocările și oportunitățile în cooperarea internațională în învățământul superior.
Participarea doamnei Ludmila Zmuncila la acest eveniment a reprezentat o oportunitate valoroasă pentru ULIM de a-și consolida relațiile internaționale și de a învăța din experiențele altor universități, contribuind astfel la dezvoltarea și îmbunătățirea propriilor practici în domeniul internaționalizării educației.