Skip to main content
Anunțuri

Rolul Oficiilor de Relații Internaționale în Instituțiile de Învățământ Superior din Republica Moldova – suport sau leadership?

By June 1, 2023No Comments

Oficiul National Erasmus+ în colaborare cu Universitatea Liberă Internațională din Moldova organizează trainingul „Rolul Oficiilor de Relații Internaționale în Instituțiile de Învățământ Superior din Republica Moldova – suport sau leadership? / Role of International Relations Offices in the Moldovan HEIs – support or leadership?”, care va avea loc pe data de 25 aprilie 2016 în incinta ULIM, ‘Aula Magnifica”.

Trainingul va fi moderat de expertul internațional Dl. Frederik de Decker, Șef al Oficiului Relații Internaționale al Universității Ghent, Belgia.

Trainingul se va axa pe următoarele subiecte-cheie:

1.      Rolul Oficiilor Relații Internaționale și Strategia de Internaționalizare a instituțiilor de învățământ superior;

2.      Indicatori-cheie de performanță în internaționalizarea instituțiilor de învățământ superior;

3.      Bune practici în domeniul internaţionalizării: exemple din Uniunea Europeană şi Moldova.

Acest eveniment se înscrie în planul de activități 2016 al Experților în Reforma Învățământului Superior din cadrul Programului Erasmus+ al Uniunii Europene.

Trainingul este adresat persoanelor responsabile de relații internaționale din cadrul Instituțiilor de Învățământ Superior – prorectori pentru relații internaționale, șefi ai departamentelor relații internaționale, responsabili de proiecte internaţionale etc. Pe durata seminarului va fi asigurată traducerea EN-RO.

Vezi AICI programul evenimentului.

Leave a Reply